Ingredients
Llagostins
Sal
Pebre negre mòlt
Suc de llimona
Whisky
Oli d’oliva verge extra
Mantega
Elaboració
Agafem un ganivet punxegut i tallem la part interna del cap (entre les dues files de potes), sense arribar a tallar-lo del tot. Seguim tallant pel mig la part interna del llagostí fins a arribar a la cua. Amb unes tisores resseguim el tall que hem fet amb el ganivet i acabem de partir-lo en dos sense arribar a la cua, ja que aquesta ens ha d’unir les dues parts.
Posem els llagostins en una plata de forn i els amanim amb oli, sal, pebre, suc de llimona i el whisky. Entrem la plata al forn calent a 200ºC dalt i baix. Deixem coure 7 o 8 minuts en funció de la mida dels llagostins.
Mentrestant, posem la mantega dins d’un bol de vidre i la desfem al microones. Traiem la safata del forn, amanim els llagostins amb la mantega fosa i ja ho podem servir.
Recepta i imatge de: kilometre0.cat
Comments are closed.