Avui us portem una recepta fàcil de fer, ràpida i molt agraïda al paladar. Gaudiu-la!
Ingredients per a 4 persones:
- 1 Llobarro de 1,2 kg
- 3 patates
- 1 pebrot verd
- 1 tomàquet
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- 1 got de vi blanc
- Aigua
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
- Julivert
Elaboració:
Col·loquem sobre la safata de forn les patates tallades sense pell, a rodanxes fines. Tallem la ceba, el pebrot i el tomàquet pelat, a juliana fina i pica els alls. Els afegim a la font, reguem amb un bon raig d’oli, un got de vi blanc i assaonem. Introduïm en el forn a 200 º C, durant 10-15 minuts.
Netegem el llobarro, li retirem el cap i filetegem. Posem el cap, les espines, una branca de julivert i una mica de sal en una cassola amb aigua i preparem un brou. També li podem demanar al nostre peixater de confiança que ens ho netegi per a fer al forn.
Salpebrem el llobarro i ho col·loquem sobre les verdures. Ruixem amb una mica de brou i un bon raig d’oli i introduïm al forn a 220 º C durant 10 minuts.
Servim les verdures al fons d’una font, a sobre el llobarro. Afegim una mica de julivert picat als sucs que han deixat anar les verdures i el peix, removem bé i ja estarà llest per servir.
Comments are closed.