Ingredients:
4 llobarros
4 patates grosses
200g d’ametlles
1/2 manat de julivert
5 grans d’all
Oli d’oliva extra verge
Sal
1/2 got d’aigua
Preparació:
1r pas: Encenem el forn a 180º. Els llobarros han d’estar desescamats i podem deixar o treure el cap. Salem els llobarros i els reservem. En una picadora, hi posem el julivert, els alls i les ametlles.
2n pas: Ho piquem tot, quan comenci a agafar una consistència espessa, hi afegim un raig d’oli. Seguim picant fins que tinguem el gruix que més ens agradi.
3r pas: Pelem i tallem les patates a rodanxes. Agafem una plata del forn i hi posem oli. A sobre hi escampem les patates, les salem i tirem per sobre un raig d’oli i mig got d’aigua. Posem els llobarros sobre les patates. Repartim la picada d’ametlles per sobre i per dins dels llobarros. Posem un raig d’oli també sobre els llobarros. Els introduim al forn.
4t pas: Ho deixem coure durant uns 7 minuts i els donem la volta. Els tornem a posar al forn un 7-8 minuts més. Per veure si estan cuits, separem una mica la carn i si és de color blanc, ja els podem treure del forn. El temps de cocció dependrà també del forn i de la mida dels llobarros.
Comments are closed.