Plat molt popular que es pot fer amb qualsevol mena de peix. Ideal per sorprendre els teus convidats. En aquest cas, l’hem fet amb lluç, un peix blanc amb molt poc greix i un alt contingut de proteïnes d’alt valor biològic.
INGREDIENTS
▶︎ 800 g de lluç tallat a supremes
▶︎ 4 alls
▶︎ Bitxo
▶︎ Oli d’oliva verge extra
▶︎ Sal
▶︎ Pebre blanc molt
▶︎ Vinagre de Xerès (4 cullerades soperes)
▶︎ Farina
PREPARACIÓ I COCCIÓ
▶︎ Rentem lleugerament el peix i l’assequem amb paper de cuina.
▶︎ Salpebrem i enfarinem.
▶︎ Laminem els alls.
▶︎ Posem una paella al foc amb oli. Fregim el lluç i el reservem calent.
▶︎ A la mateixa paella, fregim els alls i el bitxo fins que ens quedin rossos però no cremats.
▶︎ Seguidament afegim el vinagre a la paella i el deixem reduir. Apaguem el foc i reguem el lluç amb el contingut de la paella.
▶︎ Servim calent.
Recepta elaborada per @kilometre0.cat
Comments are closed.