El lluç és un peix molt versàtil, us proposem una opció molt saludable i perfecte per fer baixar els excessos de l’estiu. El lluç amb salsa verda és un plat sa, senzill i gens pesat!
Els ingredients necessaris per a 4 persones són:
- 1 Kg de lluç
- 12 cloïsses
- 1 L de caldo de peix
- 150 gr de pèsols
- Vi blanc
- Nata
- Oli d’oliva
- Farina
- 1 ceba
- 2 o 3 dents d’all
- Força julivert
- Sal i pebre
Passos a seguir:
1r pas: Tallar les dents d’all i passar-les a la paella amb un raig d’oli. Seguidament barrejar-ho amb la ceba ben tallada, i quan estigui transparent, també afegir-hi una cullerada de farina.
2n pas: Tirar un got de vi blanc i uns 200ml del caldo a la barreja anterior, remenar per evitar que quedin grumolls. Deixar que cogui uns 10 minuts.
3r pas: Tallar molt petit el julivert per al lluç, el qual, un cop havent passat els 10 minuts haurà d’incorporar-se a la paella anterior.
4t pas: Un cop afegit el lluç, incorporar-hi cloïsses i els pèsols. Deixar-ho coure conjuntament, que agafi totes les aromes!
I voilà! Esperem que sigui del vostre gust!
I recordeu, el millor peix… a la vostra Peixateria del Gremi!
Comments are closed.