Ingredients:
- 4 supremes de lluç de 140 g cadascuna
- 300 g de patata kennebec de muntanya
- 300 g de mongeta verda perona
- sal
- pebre negre
Preparació:
1r. Bullim la patata pelada i tallada a daus amb aigua salada (20 g/l). Quan sigui gairebé cuita, hi afegim les mongetes. Ho deixem coure uns minuts més. Reservem unes quantes mongetes i les refredem.
2n. Escorrem el suc i aixafem les patates amb les mongetes amb una forquilla sense donar elasticitat al puré. Ho salpebrem. Hi afegim oli fins que la pasta adquireixi una consistència molt suau.
3r. Marquem les supremes de lluç en una paella al foc amb un raig d’oli pel costat de la pell. Les daurem fins que quedin cruixents. Les salpebrem, les tombem i les acabem de coure pel costat de la carn.
4t. Servim el lluç amb el puré al costat. Ho acompanyem de les mongetes reservades. Hi afegim un rajolí d’oli per sobre.
Comments are closed.