Hi ha moltes formes de preparar el peix i aquesta, sens dubte, és una de les que més agrada sobretot als més petits de la casa. En aquest cas hem escollit les maires, però podem fer aquesta recepta amb qualsevol classe de peix blanc.
Ingredients:
▶︎ 4 lloms de maire sense espines
▶︎ 1/2 tassa de farina
▶︎ 1 ou
▶︎ Oli per fregir
▶︎ Palets de fusta per fer broquetes.
Preparació:
- Enfilem cada llom a un pal de fusta de broquetes.
- Batem l’ou en un recipient i col·loquem la farina a un altre. Tingueu en compte que els recipients han de tenir la mida necessària perquè es puguin col·locar bé els filets de peix amb els palets.
- Arrebossem els filets passant-los per la farina i, després, per l’ou i novament per la farina.
- Posem a escalfar l’oli i quan estigui calent, submergim les marineres de peix.
- Quan el peix estigui daurat per tots dos costats, retirem les marineres i les posem sobre paper absorbent per retirar l’excés d’oli.
- Servim amb l’acompanyament que vulguem: arròs, amanida, verduretes..
Comments are closed.