Una recepta per llapar-te’n els dits, ràpid, net i fàcil!
Tens els ingredients? Doncs seguir els següents passos!
Ingredients:
- 4 molls
- 50 g de mantega
- Fonoll
- Julivert
- Romaní
- Farigola
- Sal
- Oli d’oliva
Passos a seguir:
1r pas. Netejar els molls i assasonar-los amb sal.
2n pas. Posar a marinar durant mitja hora amb tres cullerades soperes d’oli d’oliva, el suc d’una llimona i un gra d’all picat els molls.
3r pas. Col·locar cada moll sobre un full de paper d’alumini, prèviament untats de mantega.
4t pas. Empolvorar amb les fines herbes ben picadetes els molls.
5è pas. Embolicar els molls en el paper, doblegant les vores, per a col·locar-ho dins del forn.
6è pas. El forn haurà d’haver estat preescalfat, i durant uns 15 o 20 minuts a temperatura mitjana s’hi deixa la plata amb el peix.
Ho pots acompanyar amb unes patates, verdures o gambetes! Sortirà deliciós!
I com sempre, recorda, el millor peix…a les peixateries del Gremi!
Comments are closed.