Res millor per celebrar la revetlla de Sant Joan que una bona safata de musclos, en aquest cas, al pebre.
Els musclos són un aliment molt complet i saludable, ideal per incorporar a una dieta equilibrada. Són baixos en greixos i calories, però molt rics en proteïnes d’alta qualitat. A més, aporten ferro, vitamina B12, i àcids grassos omega-3, essencials per a la salut cardiovascular. També contenen iode i zinc, que afavoreixen el bon funcionament del metabolisme i el sistema immunitari. Una delícia del mar que cuida de tu per dins.
Una recepta de @kilometre0
INGREDIENTS
▶︎ Musclos
▶︎ Oli d’oliva verge extra
▶︎ Pebre negre mòlt
▶︎ Sal (opcional)
PREPARACIÓ I COCCIÓ
▶︎ Posem els musclos nets dins d’una cassola a foc viu, els tapem i deixem que s’obrin.
▶︎ Destapem la cassola i reduïm la seva aigua.
▶︎ Agafem un pot de vidre, hi posem oli al gust i força pebre negre molt. ▶︎ Tapem, sacsegem i amanim els musclos.
▶︎ Deixem coure un parell de minuts sacsejant suaument.
▶︎ Parem el foc i servim.
#receptamusclos #musclos #receptesperlesrevetlles #sompeixaters #gremipeixaters #gremipeixaterscatalunya #jomenjopeix #mésquemercats #mercatsbcn #fishlovers #peix #peixfresc #dietamediterranea #alimentaciosostenible #amorperlofici
Comments are closed.