Ingredients:
- 1 kg de musclos
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 ceba tendra
- Cogombre fresc o en vinagre
- Oli
- Vinagre
- Tabasco (opcional)
Preparació:
– Obrim els musclos al vapor en una olla tapada amb un raget de vi blanc i una fulleta de llorer.
– Per a la vinagreta, en un bol emulsionem oli d’oliva amb vinagre al gust de cadascú, però mirant de no posar-n’hi massa perquè mataria el gust del mol·lusc.
– Piquem amb el ganivet ceba tendra, pebrot verd i pebrot vermell, tot ben petit, i ho afegim al bol de la vinagreta. Piquem també els cogombrets en vinagre o el cogombre fresc, que li dóna un toc molt refrescant. A qui li agradi el picant, hi pot posar unes gotes de tabasco.
– Posem mitja cullerada de vinagreta a cada musclo i ho deixem reposar una estona abans de servir.
Comments are closed.