Aquesta recepta és molt fàcil de fer i està deliciosa! Les navalles, si són fresques, es conserven vives uns tres dies a la nevera. Si les tenim amb aigua de mar, molt millor. Però també les podem posar amb aigua i sal.
Ingredients:
▶︎ Navalles
▶︎ Oli d’oliva verge
▶︎ Sal
▶︎ 1-2 grans d’all
▶︎ Julivert
Preparació:
- Quan les comprem, les deixem a la nevera amb aigua de mar o aigua mineral amb un bon grapat de sal.
- Al moment de cuinar-les, les esbandim i les deixem escórrer.
- Piquem al morter un gra d’all amb una mica de sal. Hi afegim julivert tallat ben petit i ho piquem amb la massa de morter. Un cop ben picat, afegim un bon raig d’oli al gust.
- Escalfem la planxa. Ha d’estar ben calenta. Hi posem les navalles amb una mica de sal, les deixem coure 2 o 3 minuts. Les amanim amb l’oli d’all i julivert. Servim de seguida.
Recepta elaborada per @kilometre0.cat
Comments are closed.