Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
oct. 30

Orada amb carbassa, moniato i castanyes

  • 30 d'octubre de 2018
  • gremi
  • P, Receptes

Avui us portem una recepta basada en els aliments de tardor, els protagonistes en aquestes dates. La recepta, molt complerta, fusiona diferents sabors: orada, moniatos, castanyes… i a posar-se el davantal!

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 kg d’orada (aprox.)
  • 750 g de carbassa
  • 350 g de moniato
  • oli d’oliva verge extra
  • 3 dl de suc de rostit de pollastre
  • 3 castanyes cuites al natural (en conserva)
  • 1 xili de Jalapa en escabetx
  • 25 g xili de 3 colors
  • 100 g de pipes de carbassa salades
  • aigua natural
  • sal i pebre
  • sucre

Els passos a seguir per la seva elaboració són els següents:

1r pas. Tallar la carbassa en dues parts, treure les llavors i embolicar-la amb paper d’alumini. Tot seguit, coure-la al forn a 180º durant 45 minuts (aprox).

2n pas. Després de retirar-la del form, treure la polpa de la carbassa amb una cullera i triturar-la amb oli d’oliva fins que quedi una massa ben fina. Li afegim abans del tercer pas, sal, sucre i reserva.

3r pas. Triturar les castanyes cuites en un pot i els xilis, previament tretes les llavors.

4t pas. Pelar el moniato i tallar-lo a la juliana. Seguidament posar-lo en remull durant 30 minuts i eixugar-lo.

5è pas. Posar oli en una paella, esperar a que es calenti i fregir el moniato.

6è pas. Netejar l’orada, treient les espines i filatejant-la. Sala els filets i fregeix en un cassó. (Pots demanar a la teva peixetaria del Gremi que te la preprem en filets i estalviar-te aquest pas!)

7è pas. Deixar reposar l’orada en un paper absorbent i després coure-la al forn a 55º, entre 5 i 10 minuts.

8è pas. Finalment emplatem, posant al centre la crema de carbassa, sobre seu l’orada, la juliana de xili i la crema de castanya.

És una recepta divertida, fresca i molt gustosa per aquestes dates!

I recordeu… trobareu sempre les millors orades a les peixeteries del Gremi!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat