Compartim amb vosaltres una recepta ideal per preparar aquestes festes de Nadal: Ostres al Cava.
Una recepta molt fàcil de fer, ideal per un aperitiu sofisticat.
Ingredients:
▶︎ 8 Ostres
▶︎ 1 manat d’espinacs
Per a la salsa
▶︎ 1 got de cava
▶︎ 1 escalunya
▶︎ 1 nou de mantega
▶︎ 1 manat d’espinacs
Preparació:
- Netejar les ostres, deixant la carn i traient la part negra i més gelatinosa. Guardeu l’aigua i les petxines. Per la salsa: picar molt fina l’escalunya i daurar lleugerament en una mica de mantega. Afegir el cava i reduir a la meitat. Colar.
- Afegiu-hi l’aigua de les ostres i emulsioneu-ho amb la mantega. Bulliu les fulles tendres dels espinacs i salteu-les lleugerament.
- Acabat i presentació: Posar una base d’espinacs a les petxines i, sobre aquesta, les ostres. Cobrir amb la salsa.
Comments are closed.