El mero es un peix famós per la seva carn fina i suau, i a nivell nutricional, per ser un aliment molt complet. Mediterràniament típic, avui us portem una recepta fàcil però diferent!
Ingredients per a tres persones:
- 2 filets de mero
- 1 pebrot vermell
- 1 llimona
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
- Julivert
- All
- Orenga
- Oli de gira-sol
Els passos a seguir són els següents:
Abans de tot cal comprovar que els filets del mero no tinguin espines ni pells, per a una major comoditat.
1r pas. Escalivar el pebrot vermell.
2n pas. Preparar la salsa chimichurri. Barrejant el julivert i l’all, ben talladet, amb un bon raig d’oli de girasol, per a seguidament tirar-hi una mica d’orenga, sal i pebre. Tot ben barrejat.
3r pas. Amanir els filets de mero amb una mica de suc de llimona, sal i pebre.
4t pas. En una paella amb oli d’oliva coure el filet de mero uns 4 minuts per a cada costat, poc a poc.
5è pas. Tallar el pebrot net en tires gruixudes, ja que a s’han d’embolicar amb els trossets de mero anteriors i prèviament també tallats a la mida adient per a embolicar-ho.
6è pas. Per acabar d’embolicar i fixar correctament els rotllets, una bona opció és utilitzar uns escuradents.
7è pas. Finalment, banyar amb la salsa chimichurri el pebrot i peix embolicat.
Que vagi de gust! I recordeu, com sempre, el millor peix el trobareu a les Peixateries del Gremi!
Comments are closed.