La recepta d’aquesta setmana està dedicada a… LA RAJADA!
Els ingredients necessaris per a 2 persones són els següents:
- 2 talls de rajada, sense pell
- 1 ceba grossa
- Brou suau o aigua
- 1 o 2 alls
- Julivert
- Pa sec o fregit
- Pebre vermell dolç
- Vi ranci
Passos:
- Primerament, fer un parell de picades: una, de ceba; i dos, d’all i julivert, amb pa sec, pebre vermell i forces nous.
- Salar una mica la rajada, i vigilant amb la sal.
- Posar un bon raig d’oli a una cassola. Quan estigui calent, afegir-hi la ceba ben picada i deixar-ho que cogui ben lentament.
- Quan la ceba estigui ben cuita, afegir-hi els talls de rajada prèviament salats i cobrir-ho amb brou o aigua.
- Quan aquest guisat comenci a arrencar el bull, afegir-hi la picada prèviament ja preparada, i deixar-ho mesclar tot amb una mica de vi ranci.
- Deixar que faci xup-xup fins que el peix sigui cuit (uns minutets) i ja podem servir!
Esperem que sigui del vostre gust! Recordeu, el millor peix… a la vostra peixateria de proximitat!!!
Comments are closed.