Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
febr. 14

Rap a l’all cremat

  • 14 de febrer de 2024
  • gremi
  • Receptes

Gaudeix dels sabors mediterranis amb aquesta deliciosa recepta de rap a l’all cremat! Els aromes intensos de l’all donen vida a aquest plat on es ressalta el sabor del rap. Una proposta gastronòmica que captivarà els teus sentits.

Ingredients per a 4-5 persones:

▶︎ 1,2 kg de rap tallat a rodanxes de 2 cm
▶︎ 8 grans d’all pelats
▶︎ 2 branques de julivert
▶︎ ½ llesca de pa rodó de mig quilo
▶︎ 100 ml d’oli d’oliva verge extra
▶︎ Sal
▶︎ Pebre blanc molt
▶︎ Farina
▶︎ ½ litre de fumet de rap

‌Preparació i cocció:

  • Posem una olla amb aigua i sal al foc. Hi posem el cap del rap, cobert d’aigua, i ho deixem bullir uns 40 minuts.
  • Colem i reservem. Obtindrem més d’un litre de fumet.
  • Posem una paella amb oli al foc i fregim els alls pelats i laminats fins que quedin rossos però sense cremar-los. Els retirem i els reservem.
  • En el mateix oli, fregim el pa, que quedi ros pels dos costats, el traiem i el reservem.
  • Salpebrem i enfarinem els trossos de peix i, en el mateix oli, els fregim per totes dues bandes a foc mitjà. Els traiem i els reservem.
  • Aboquem 400 ml de fumet a la paella i deixem reduir a la meitat. Mentrestant, farem la picada. Posarem els alls, el pa fregit i el julivert picat al vas de la batedora i, amb una mica de fumet, ho triturarem fins a aconseguir una pasta espessa.
  • Quan el fumet hagi reduït, afegirem la picada i la deixarem uns 3 minuts que es barregi bé amb el suc.
  • Tornarem a posar el peix a la paella que deixarem mig tapada. Baixarem el foc i courem el peix uns 8 o 10 minuts fins que estigui al punt. Si ens queda massa sec, afegirem una mica de fumet.
  • Rectifiquem de sal, apaguem el foc i servim.

Recepta elaborada per @‌kilometre0.cat

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat