Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
març 11

Rap amb Rossinyols

  • 11 de març de 2024
  • gremi
  • Receptes

Aquest exquisit plat fusiona la delicadesa del rap amb el sabor intens i aromàtic dels rossinyols, oferint una experiència gastronòmica única. El rap, ric en proteïnes magres i àcids grassos omega-3, aporta beneficis per a la salut cardiovascular. Els rossinyols, per la seva banda, afegeixen un toc terròs i són una excel·lent font de vitamines i minerals.

Ingredients:

▶︎ 1,5 kg de rap
▶︎ 25 g de mantega
▶︎ Oli d’oliva verge extra
▶︎ 300 g de rossinyols
▶︎ 1 ceba (100 g)
▶︎ 1 gra d’all
▶︎ 1 cullerada de ratlladura de llimona
▶︎ 1 fulla de sàlvia
▶︎ 1 tasseta de nata líquida
▶︎ Julivert trinxat
▶︎ Sal
▶︎ Pebre blanc molt
▶︎ Nou moscada

Preparació i cocció:

  • Demanem a la peixateria que ens retirin les pells i l’espina central del rap i ens facin lloms.
  • Els esbandim lleugerament i els deixem damunt de paper absorbent.
  • Rentem els rossinyols, els esqueixem i reservem.
  • Tallem la ceba i l’all en brunoise (a quadradets ben petits) i reservem.
  • Agafem una cassola de mida adient, hi posem la mantega i un raig d’oli, escalfem i sofregim la ceba i l’all a foc suau fins que quedi ben confitat.
  • Afegim el rap assaonat i els rossinyols. Deixem coure lentament uns 15 minuts fins que quedi sense suc.
  • Empolvorem el rap amb la ratlladura de llimona i afegim la fulla de sàlvia.
  • Reguem amb la nata calenta, afegim el julivert trinxat, una mica de pebre i nou moscada.
  • Continuem la cocció 5 minuts més. Comprovem el punt de sal i ja el tenim llest per servir. Decorem amb unes fulles de sàlvia.

Recepta elaborada per @‌kilometre0.cat

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat