Aquesta recepta, sens dubte, agradarà a grans i petits. El seu acabat cruixent li dona un toc sorprenent.
Ingredients:
▶︎ 12 rosons grans frescos
▶︎ Pa
▶︎ 1 tomàquet de pera
▶︎ 2 tomàquets de sucar pa
▶︎ Oli d’oliva verge extra
▶︎ Sal
Preparació i cocció:
- Netegem el peix i pentinem l’escata a contra escata. Traiem l’espina, salem i reservem els lloms.
- Preparem pa amb tomàquet i el reservem. Netegem i amanim el tomàquet de pera tallat i el reservem.
- Posem força oli en una paella, l’escalfem i fregim els lloms amb l’escata a la part superior.
- Amb una cullera tirem oli a les escates com si féssim un ou ferrat. Quedaran els lloms caragolats, que és el que volem en aquest plat.
- Els hem de fregir ràpidament, en un moment, i deixar-los damunt d’un paper absorbent.
- Ja podem muntar el plat al nostre gust. Cal menjar-los acabats de fer.
Recepta elaborada per @kilometre0.cat
Comments are closed.