El salmó és un dels peixos més recomanats per la seva gran versatilitat i beneficis per a la salut. És font de proteïnes d’alt valor biològic. Per cada 100 grams de carn de salmó, 18 a 20 són proteïnes i 11 són de greixos, inclòs l’omega-3, que contribueix a reduir els nivells de colesterol i triglicèrids, a més d’augmentar la fluïdesa de la sang prevenint la formació de coàguls.
Compartim amb vosaltres una recepta de salmó amb un sabor molt intens.
Ingredients:
▶︎ 2 lloms de salmó
▶︎ El suc d’una llimona
▶︎ Una culleradeta de gingebre en pols
▶︎ Una culleradeta de coriandre en pols
▶︎ Pebre (5 tipus de pebre)
▶︎ Cullerades d’oli d’oliva
▶︎ Uns quants pèsols
Preparació:
- Compra el salmó a la teva peixateria de confiança i demana al teu peixater i que te’l talli en lloms o en rodanxes.
- Marina el peix amb el suc d’una llimona, dues cullerades d’oli d’oliva, els cinc tipus de pebres, coriandre i gingebre en pols. Barreja tot bé i unta el salmó, deixant-ho reposar mitja horeta.
- Tot seguit només has d’escalfar una paella i fer el peix com més t’agradi.
- Si hi vols afegir els pèsols, els pots escaldar breument o saltar-los un parell de minuts.
Comments are closed.