El salmó és un peix que pot ser preparat de moltes maneres diferents. Així, en la recepta d’aquesta setmana, passem del forn a l’olla: salmó al vapor amb salsa de mostassa i cava.
Ingredients per a 4 persones:
- 4 lloms de salmó fresc
- 1 cullerada de mostassa a l’antiga
- 1 ceba tendra
- Un grapat de sàlvia fresca
- 300 ml de cava
- Sal al gust
Començarem picant la ceba tendra. En una paella desfem uns 30 grams de mantega i saltegem en ella la ceba tendra picada durant vuit minuts aproximadament. Afegim el cava i deixem que el líquid es redueixi a la meitat.
Coem els lloms de salmó al vapor durant 10 minuts i reservem en un lloc calent.
A la cassola on hi ha la salsa reduïda, anem afegint al foc mantega a trossos remenant per donar-li consistència a la salsa. Afegim la mostassa a l’antiga, remenem i afegim les fulles de sàlvia i barregem fins a obtenir una salsa homogènia. Finalment, servim amb el salmó al vapor ben calent.
Comments are closed.