El salpicó de marisc és una recepta senzilla i fresqueta, ideal com a entrant o com a tapa. El salpicó és com una amanida però amb trossos de marisc i verdures trossejades. Es pot fer molt variada, ja que admet molts ingredients, així que pots afegir els teus mariscs preferits i personalitzar-la al teu gust.
Llestos per ser creatius i creatives i fer el vostre propi salpicó de marisc?
Ingredients:
▶︎ 1 pota de pop cuita
▶︎ 6 gambes cuites
▶︎ 3 palets de cranc
▶︎ 1 trosset de pebrot vermell
▶︎ 1 trosset de pebrot verd
▶︎ 1 trosset de ceba tendra
▶︎ 1 raig d’oli d’oliva
▶︎ 3 cullerades soperes de vinagre
▶︎ 1 cullerada de postres de pebre vermell dolç o picant
▶︎ 1 pessic de sal
Preparació:
- Pica les verdures (la ceba, el pebrot vermell i el pebrot verd) a trossos molt petits.
- Talla a trossos petits el pop i els palets de cranc. Pela les gambes i, segons el teu gust, talla-les o deixa-les senceres.
- Posa tots els ingredients en una safata de servir.
- Prepara una vinagreta amb l’oli, un raig de vinagre i el pebre vermell. Barreja els ingredients bé. Afegeix-hi una mica de sal al salpicó de marisc i banya-ho amb la vinagreta.
Comments are closed.