Recepta de sonsos fregits
El sonso, o barrinaire, és un peix petit ideal per menjar enfarinat i fregit. Amb molt de sabor, resulta ideal per fer un aperitiu saludable. També es poden menjar en truita.
Ingredients:
▶︎ 350 gr. sonso fresc
▶︎ Farina
▶︎ Oli per fregir
▶︎ Sal
▶︎ Llimona
(També pots afegir una mica de farina de blat de moro o llevat químic).
Preparació:
- Primer de tot rentarem bé el peix.
- Hem d’intentar que tots tinguin la mateixa mida.
- Els salem una mica i els enfarinem mentre escalfem una paella amb abundant oli per fregir.
- Hem de posar una gran quantitat d’oli perquè cobreixi bé el peix i l’anem tirant a poc a poc a la paella. Deixem que es vagi fregint sense tocar-lo per evitar que es trenqui.
- Un cop fregit, el deixem sobre paper absorbent.
- A continuació, ja el podem menjar. Estan boníssims!
Comments are closed.