Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
febr. 26

Sopa de rap de la Pilar

  • 26 de febrer de 2025
  • gremi
  • Receptes
  • Rap, recepta

Aquesta sopa és molt més que un plat reconfortant: és una font de nutrients essencials per al teu benestar. El rap és un peix blanc ric en proteïnes d’alta qualitat i amb un baix contingut en greixos, ideal per a una alimentació equilibrada. A més, aporta minerals com el fòsfor i el seleni, fonamentals per a la salut òssia i el sistema immunitari.

Podem substituir el cap de rap per altres tipus de peixos. El de roca també és idoni.

INGREDIENTS
2 k de cap de rap
1 porro
1 branca d’api
2 cebes
4 tomàquets 
100 g de cloïsses, opcional
2 llesques de pa
12 ametlles torrades
Oli d’oliva verge
Sal
2 l d’aigua mineral o filtrada

PREPARACIÓ I COCCIÓ

▶︎ Demanem a la peixateria que ens tallin el cap de rap a trossos, sense ▶︎ treure’n la pell.
▶︎ Netegem el porro i pelem les cebes.
▶︎ Posem una olla amb aigua al foc, hi afegim el porro, l’api i una ceba tallada per la meitat.
▶︎ Quan faci uns minuts que bull, hi afegim el cap de rap i ho deixem bullir uns 30 minuts.
▶︎ Mentre la sopa bull, preparem les cloïsses, el pa fregit i el sofregit
▶︎ Posem les cloïsses en un cassó amb una mica d’aigua, les deixem obrir i les reservem. Colem el suc i també el reservem.
▶︎ Escalfem oli en una paella fregim les llesques de pa i les reservem.
▶︎ En el mateix oli sofregim la ceba picada.
▶︎ Un cop cuita, hi afegim el tomàquet, ho salpebrem i ho reservem a la mateixa paella.
▶︎ Quan el brou està fet, el deixem refredar una mica, el colem i el passem a una olla.
▶︎ Separem la carn del cap del peix i l’afegim al brou colat.
▶︎ Hi incorporem el sofregit i les llesques de pa fregit.
▶︎ Ho rectifiquem de sal.
▶︎ Passem el brou per la batedora perquè quedi ben fi.
▶︎ Tornem a posar l’olla al foc i ho deixem bullir uns 10 minuts més.
▶︎ Afegim les cloïsses i el suc de la seva cocció.
▶︎ Incorporem la picada d’ametlles 5 minuts abans d’acabar.

#sopaderap #receptaderap #jomenjopeix #fishlovers #peix #peixfresc #dietamediterranea #alimentaciosostenible #amorperlofici #peixisalut #ostres #cova

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat