Avui us portem una variant dels típics macarrons amb carn i tomata que tant agraden als nens i nenes. Un plat que també és fàcil, ràpid i que triomfarà entre els més grans i més petits!
Ingredients necessaris:
1 paquet de tallarines
500 gr. de cloïsses
2 tomàquets madurs
2 dents d’all
1 got de vi blanc
1 branca de julivert
Oli d’oliva, sal i pebre
Passos a seguir:
1r pas. Posar a bullir aigua en una olla gran. Posar-hi sal, i quan comenci a bullir incorporar-hi les tallarines. Quan estiguin cuites (uns 10 minuts aproximadament) cal colar-ho i reservar-ho.
2n pas. Mentre es bullen les tallarines, cal tallar i pelar els tomàquets, i igualment els alls.
3r pas. Posar oli en una paella i tirar-hi els alls, i un cop rossejats, afegir-hi els tomàquets anteriors. Després, salpebrerar-ho i deixar-ho que es vagi fent.
4t pas. Seguidament preparar les cloïsses, rentar-les bé per evitar la sorra.
5é pas. En una cassola o paella posar el gotet de vi blanc i afegir les cloïsses. Tapant-ho bé perquè s’obrin abans.
6é pas. Barrejar les tallarines amb la salsa de tomàquet i les cloïsses, amb tot el seu suc.
7é pas. Emplatar, amb una mica de julivert per sobre.
I preparat per menjar!
Podeu fer-hi les modificacions que vulgueu, afegir-ho gambes, musclos… o bé, si no teniu tallarines fer-ho amb espaguetis! Això sí, recordeu, el millor peix i marisc el trobareu a les Peixateries del Gremi!
Comments are closed.