Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
març 26

Tàrtar de Bacallà

  • 26 de març de 2024
  • gremi
  • Receptes

Us presentem una exquisida creació que combina la frescor del peix amb la intensitat de les espècies. El bacallà és preparat amb cura i presentat amb elegància en aquesta recepta que satisfarà fins als paladars més exigents.

Ingredients per a 4 persones:

▶︎ 4 talls de bacallà dessalat de 150 g cadascun
▶︎ 1 ceba tendra
▶︎ 1 tomàquet madur
▶︎ 1 tomàquet sec (2 meitats)
▶︎ El suc de 1/2 llima
▶︎ Porradell (cibulet)
▶︎ 50 ml d’oli d’oliva verge extra
▶︎ Sal
▶︎ Pebre negre molt
▶︎ Tabasco
▶︎ Salsa Perrins

Preparació:

  • Quan comprem el bacallà, demanem que ens treguin la pell, així el tall ens quedarà net i el treballarem més fàcilment.
  • Preparem una fusta i, amb un ganivet ben esmolat, piquem el bacallà a daus petits i el reservem en un bol.
  • En un altre bol, preparem una emulsió amb l’oli, la sal, el pebre, el suc de llima, el Tabasco i la salsa Perrins. Ho reservem.
  • Tallem la ceba a daus petits. Tallem el tomàquet per la meitat, retirem les llavors i també el tallem a daus petits. Piquem el porradell ben fi.
  • Posem el tomàquet sec a hidratar amb aigua mineral tèbia.
  • Un cop tenim el tomàquet sec hidratat (uns 15-20 minuts), l’escorrem i el piquem a daus petits.
  • Afegim els dos tipus de tomàquet, la ceba i el porradell al bol del bacallà. Ho barregem bé.
  • Amanim amb l’emulsió que tenim reservada i ho tastem.
  • Si ens sobra salsa, la podem servir a part.
  • Dividim el bacallà en 4 parts iguals i, amb l’ajuda d’un cèrcol d’emplatar. Muntem els 4 plats individuals.
  • Servim al moment.

Recepta elaborada per @‌kilometre0.cat

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat