El passat 12 de juny va tenir lloc, a l’Aula Gastronòmica de Roses, la presentació del projecte Valorització i promoció del peix de la Llotja de Roses, destinat a difondre les qualitats del peix del municipi entre consumidors i peixateries.
El projecte, impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses i la Confraria de Roses en el marc dels projectes del Grup d’Acció Local Pesquer-GALP Costa Brava, es desenvoluparà al llarg de tot l’estiu i es fonamenta en dues accions promocionals: edició d’estovalles il·lustrades amb el lluç, el pop blanc, la canana vera, el sorell, la sèpia, la maire i el llobarro i, de l’altra, etiquetes que permetran identificar i difondre el llobarro d’aqüicultura de Roses a les peixateries d’arreu de Catalunya.
Les estovalles són de paper i estan il·lustrades en ambdues cares: una d’elles amb les set espècies, acompanyades amb una breu descripció de les seves característiques principals, i indicació de la temporada en la qual es poden trobar en les peixateries i a les cartes dels restaurants rosincs; a l’altra cara, es presenten les mateixes il·lustracions amb un traçat més infantil perquè els nens i nenes puguin pintar les espècies, raó per la qual, conjuntament amb les estovalles, es lliuraran pots de colors als comensals.
Pel que fa a les etiquetes, informen i promocionen l’espècie tant entre els punts de venda com entre els consumidors finals de tot Catalunya. El material es distribuirà gràcies a la col·laboració del personal de la Llotja, que inclourà etiquetes i fulletons en cada capsa de llobarro que comercialitzi.
Us facilitem en format digital, el material de difusió vinculat a la promoció del llobarro a les peixateries de Catalunya, etiqueta, i també les estovalles (on es promociona el llobarro i altres espècies) que seran distribuïdes en el sector de la restauració de Roses.
Aquest és un projecte imaginatiu i engrescador, destinat a promocionar el nostre producte de qualitat, diferenciat i referent, del qual gaudim a tota la costa catalana i que hem de fer valdre per a les seves característiques nutritives, sostenibles i de proximitat.
Comments are closed.