Ingredients:
- 2 verats
- 2 patates
- 40 gr d’avellanes torrades
- 60 gr de parmesà ratllat
- 1 gra d’all
- Oli
- Sal
Preparació:
1r pas: Primer, pelem les patates, les tallem a rodanxes i les fregim a foc ben calent. Quan comencin a posar-se daurades les traiem i les posem de fons a una plata per anar al forn.
2n pas: A sobre de les patates hi col·loquem els dos verats salats (demanem a la peixateria que l’obrin i el desespinin). El forn el teniem preescalfat a 180 graus, i hi deixem el peix 15 minuts.
3r pas: Mentrestant preparem la salsa: ajuntem l’all, les avellanes i el parmesà, hi afegim una mica de sal i ho triturem amb el minipimer. Anem afegint oli perquè agafi la consistència de salsa que volem.
4t pas: Al cap de 15 minuts traiem la platadel form. Ruixem el verat i les patates amb la salsa i ho deixem al forn uns minutets més.
Comments are closed.