Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
abr. 11

Vieires amb cremós de patata i galeta de parmesà

  • 11 d'abril de 2024
  • gremi
  • Receptes

Les vieires, riques en proteïnes magres i minerals com el calci i el fòsfor, es complementen perfectament amb el cremós de patata, que aporta carbohidrats sans i fibra. A més, la galeta de parmesà afegirà un toc cruixent

Ingredients per a 4 persones:

▶︎ Vieires
▶︎ Sal
▶︎ Oli d’oliva verge
▶︎ Mantega
▶︎ Pebre blanc molt
▶︎ Cibulet
▶︎ 1 patata grossa
▶︎ 100 ml de nata per cuinar
▶︎ 1 beina de vainilla
▶︎ Sal
▶︎ Una mica de mantega
▶︎ 50 g de formatge parmesà

Preparació i cocció:

Preparació de la crema de patata

  • Pelem la patata i la bullim sencera amb aigua i sal.
  • Un cop cuita la passem pel passapuré o l’aixafem amb una forquilla.
  • Afegim una mica de nata tèbia amb cura. Ha de quedar una textura cremosa però no massa líquida.
  • Hi posem una mica de mantega.
  • Obrim la beina de vainilla, la rasquem amb un ganivet i afegim 1/4 de branca; el gust ha de ser molt subtil. Ho barregem bé i reservem.

Preparació de la galeta de parmesà

  • Ratllem el formatge i l’estenem ben pla a sobre d’un paper de forn o una làmina de silicona. Escalfem el forn a 200 °C, entrem el formatge uns minuts fins que quedi ros, retirem del forn i deixem refredar. Fem trossos irregulars amb les mans.

Preparació de les vieires

  • Retirem la vieira de la clova. En una paella posem oli i una mica de mantega. Coem les vieires poca estona, fins que quedin una mica daurades. Les salpebrem al final.

Per muntar el plat agafem una clova, hi posem un parell de cullerades de cremós de patata i la vieira a sobre. Afegim la galeta, tal com mostra la fotografia i acabem amb el cibulet.

Recepta elaborada per @‌kilometre0.cat

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat