Convidats per l’Institut dels Aliments de Barcelona (IAB), el nostre president Àlex Goñi, i director Ignasi del Río, van efectuar recentment una visita a les seves instal·lacions en companyia del seu director Albert Castillo.
L’IAB és un institut públic de formació professional integrada, especialitzat en totes les professions del sector alimentari, ubicat al recinte de Mercabarna, a la Zona Franca de Barcelona. Aquest institut ofereix un servei públic a la ciutadania en matèria de formació alimentària al llarg de la vida, capacitant tot l’alumnat per afrontar els reptes professionals i socials de la seva trajectòria vital.
Com a centre de formació professional ofereix una formació integral de qualitat basada en la innovació i la sostenibilitat, aportant una preparació tècnica i humana per tal que els alumnes esdevinguin professionals competents i socialment responsables.
L’Institut treballa en formació ocupacional, continua, i dual, oferint certificats de professionalitat, i disposa de laboratoris de química i de microbiologia, taller d’innovació i recerca, i d’elaboració i processament de productes frescos, aula-botiga, sala de tast, obrador de pastisseria i cuina industrial.
Ha estat una visita molt interessant, que ens ha permès conèixer l’activitat d’aquest Institut i obre les portes a explorar possibles vies de col·laboració futures entre les dues entitats.
Comments are closed.