Des del Gremi de Peixaters de Catalunya volem recordar-vos la obligatorietat legal de portar un registre diari de la jornada laboral de tots els treballadors assalariats, independentment de la seva... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
Davant l’aprovació per part del Govern d’Espanya de l’avantprojecte de llei per reduir la jornada ordinària de treball a un màxim de 37,5 hores setmanals, el Gremi de Peixaters de... seguir llegint →
Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) s'obrirà el 4 de juny la convocatòria de subvencions adreçada al sector comercial. Una oportunitat per impulsar el teu negoci amb... seguir llegint →
El passat 7 de maig, en el marc de la Seafood Expo Global celebrada a Barcelona, el Gremi de Peixaters de Catalunya va participar al Diàleg amb la Taula de... seguir llegint →
En una entrevista a la revista del Gremi El Peix, el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig, destaca la importància de les peixateries de proximitat en la construcció... seguir llegint →
El Gremi de Peixaters de Catalunya s’ha sumat a la iniciativa "Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025", CRMG2025, un reconeixement internacional que destaca la riquesa gastronòmica del país i... seguir llegint →
El Gremi de Peixaters de Catalunya ha estat present a la 31a edició del Seafood Expo Global, celebrada a Barcelona del 6 al 8 de maig, per mostrar el seu... seguir llegint →
Els calamars són un dels tresors del nostre mar. A més de ser saborosos i versàtils a la cuina, són una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat i baixos en... seguir llegint →
El bonítol és un peix blau ric en omega-3, vitamines del grup B (com la B12) i proteïnes d’alta qualitat. Afavoreix la salut cardiovascular i és ideal per incloure en... seguir llegint →
Un plat senzill, elegant i deliciós, ideal com a entrant o per sorprendre amb molt poc. El contrast del bacallà amb els pinyons calents crea una combinació de sabors que... seguir llegint →
Una recepta elegant, saludable i sorprenentment fàcil! La càntera es cuina a la sal per conservar tot el seu sabor i textura, i l’acompanyem amb unes trompetes saltades amb all... seguir llegint →