El Gremi de Peixaters de Catalunya llança una campanya amb el suport de la Generalitat, per fomentar el consum de peix i marisc de proximitat i reforçar el paper de... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
Us informem de la convocatòria de les Jornades Tècniques de Difusió del Sector Pesquer per a 2024, les quals tindran lloc del 21 al 23 de novembre, a Celeiro (Lugo).... seguir llegint →
Us informem que el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació posarà en marxa una campanya promocional sota el lema “Llena tu mesa de mar”, amb l'objectiu d'incentivar el consum de productes... seguir llegint →
La fira Meat Xperience, celebrada el 27 i 28 d'octubre en La Farga de L'Hospitalet, ha rebut més de 4.000 visitants. Aquesta fira impulsada per la Federació Catalana de Carnissers i... seguir llegint →
Ha estat publicada una Resolució de la Secretaria d'Estat de Comerç, per la qual es convoquen els Premis Nacionals de Comerç Interior 2024. Els premis es convoquen en tres modalitats:... seguir llegint →
Tal com us vàrem informar, des de la cadena pesquera nacional hem fet un pas més en la reivindicació per a aconseguir la supressió o reducció de l'Impost sobre el... seguir llegint →
Segons estableix l'Ordre EMT/85/2024, el calendari oficfial de festes laborals a Catalunya per a l'any 2025 és el següent: 1 de gener, dimecres - Cap d'Any 6 de gener, dilluns... seguir llegint →
L'escrita, també anomenada rajada, bastina, o Clavellada, conté molt poc greix, menys d’un gram per cada 100 grams de peix. El seu contingut proteic és moderat, si bé les seves proteïnes... seguir llegint →
El pop blanc, anomenat també pop de platja, té un preu molt més econòmic que el pop roquer. Una manera fàcil de reconèixer el pop blanc és mirant la línia... seguir llegint →
Els escamarlans han de ser ben frescos. Per fer aquesta recepta, hem utilitzat escamarlans de Blanes de mida mitjana. Els de mida petita o de morralla, són millors per saltar-los... seguir llegint →
Els escabetxos són fàcils de fer i es guarden dies a la nevera. Feu-ne quantitat i tindreu un bon recurs. Deixeu-lo reposar 24 hores abans de consumir-lo; millora molt. Recordeu:... seguir llegint →