Nou Conveni de Col·laboració entre el Gremi de Peixaters de Catalunya y el Gremi de Reformes d’Interiors de Catalunya. Seguim treballant per vosaltres i les vostres necessitats, en aquest cas... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
Des del Gremi de Peixaters de Catalunya volem recordar-vos la obligatorietat legal de portar un registre diari de la jornada laboral de tots els treballadors assalariats, independentment de la seva... seguir llegint →
Davant l’aprovació per part del Govern d’Espanya de l’avantprojecte de llei per reduir la jornada ordinària de treball a un màxim de 37,5 hores setmanals, el Gremi de Peixaters de... seguir llegint →
Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) s'obrirà el 4 de juny la convocatòria de subvencions adreçada al sector comercial. Una oportunitat per impulsar el teu negoci amb... seguir llegint →
El passat 7 de maig, en el marc de la Seafood Expo Global celebrada a Barcelona, el Gremi de Peixaters de Catalunya va participar al Diàleg amb la Taula de... seguir llegint →
En una entrevista a la revista del Gremi El Peix, el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig, destaca la importància de les peixateries de proximitat en la construcció... seguir llegint →
El Gremi de Peixaters de Catalunya s’ha sumat a la iniciativa "Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025", CRMG2025, un reconeixement internacional que destaca la riquesa gastronòmica del país i... seguir llegint →
Els escamarlans no només són un producte exquisit del nostre litoral, sinó també una font excel·lent de proteïnes de gran qualitat. Aporten poques calories i tenen un contingut baix en... seguir llegint →
Res millor per celebrar la revetlla de Sant Joan que una bona safata de musclos, en aquest cas, al pebre. Els musclos són un aliment molt complet i saludable, ideal... seguir llegint →
Aquesta amanida de llagostins i taronja no només és una explosió de sabors frescos i contrastats, sinó també una font ideal de nutrients. Els llagostins aporten proteïnes d’alta qualitat, minerals... seguir llegint →
La càntera és un peix blanc amb una carn fina i suau, rica en proteïnes d’alta qualitat, baixa en greixos i font natural de vitamines del grup B i minerals... seguir llegint →