Segons les dades recollides per l'informe “Alimentación en España 2024” elaborat per Mercasa, durant l'any 2023 el consum de peix i marisc fora de la llar va augmentar un 2,6%... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
El Gremi de Peixaters de Catalunya ha signat un acord de col·laboració amb MAPFRE per oferir als seus agremiats i agremiades una àmplia gamma de serveis asseguradors, tant a nivell... seguir llegint →
El Gremi de Peixaters de Catalunya ha renovat el seu acord de col·laboració amb Ideas Editoriales, empresa especialitzada en serveis de comunicació, per continuar impulsant la visibilitat i la difusió... seguir llegint →
El Gremi de Peixaters de Catalunya ha signat un acord amb ECA, empresa especialitzada en la inspecció i certificació de caixes isotèrmiques, per oferir als agremiats i agremiades un servei... seguir llegint →
Des del Gremi de Peixaters de Catalunya, i a través del nostre departament laboral, volem facilitar als nostres agremiats i agremiades el compliment de les normatives laborals vigents. Per això,... seguir llegint →
El Gremi de Peixaters de Catalunya, juntament amb altres gremis i associacions professionals -Federació Catalana d'Associacions de Gremis de Flequers, Gremi de Pastisseria de Barcelona, Gremi de Carnissers, Xarcuters, Aviram... seguir llegint →
L’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC) de Barcelona, en el marc de la seva col·laboració amb el Gremi de Peixaters de Catalunya, ha elaborat un nou informe on analitza l’evolució... seguir llegint →
La sípia és rica en proteïnes, baixa en greixos i font de minerals com el seleni i el fòsfor. Acompanyada de carxofes i arròs, et porta directament a la cuina... seguir llegint →
Per fer suquets i guisats utilitzarem la part superior del congre, la part que està oberta. La part de la cua té molta espina, ens servirà per fer brou. Aquesta recepta és... seguir llegint →
La roba vella és una recepta per aprofitar restes de plats d'olles i guisats.En aquest cas, s’ha aprofitat el cap i les espines d'una serviola. També es pot fer aquest... seguir llegint →
Aquesta recepta és una manera excel·lent de gaudir d’un peix ric en nutrients essencials. La serviola és una font excepcional de proteïnes d’alta qualitat, ideal per a la recuperació muscular... seguir llegint →