Tornen els Premis Agenda 2030, i ho fan integrant les accions per la sostenibilitat de les organitzacions membres de la Xarxa Barcelona + Sostenible, com és el cas del Gremi.... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
Ha estat elaborada una nova versió de la guia sobre traçabilitat per al comerç detallista de productes pesquers i congelats. Aquesta actualització realitzada per Adepesca, s'enfoca en les novetats legislatives... seguir llegint →
El Gremi de Peixaters de Catalunya impulsa la campanya que s’inicia avui, sol·licitant al Govern la supressió o reducció de l’IVA als productes pesquers. El Gremi s’uneix a aquesta campanya,... seguir llegint →
El passat 14 d’octubre es va celebrar la 2a Trobada de Mercats Setmanals de Catalunya a l’espai Citilab de Cornellà de Llobregat, jornada a la qual va assistir el nostre... seguir llegint →
Tomorrow Tastes Mediterranean és una conferència de lideratge de la indústria alimentària organitzada pel Torribera Mediterranean Center (TMC), projecte conjunt de la Universitat de Barcelona i The Culinary Institute of America, ubicat al Campus d'Alimentació... seguir llegint →
El nostre Gremi, representat pel president Àlex Goñi, ha estat present a la jornada de divulgació de resultats de recerca al sector pesquer en el context de l'ajut de desenvolupament local... seguir llegint →
Us recordem que, per als vostres tràmits fiscals, és fonamental sol·licitar la teva factura al moment de realitzar una compra. Els tiquets no són vàlids per a aquest fi. Els... seguir llegint →
Plat molt fàcil d'elaborar i molt vistós. Fet amb ingredients que sempre tenim a casa. Des d'un punt de vista nutricional, el bonítol destaca per ser un aliment especialment ric... seguir llegint →
Recepta tradicional basca que hem incorporat al nostre receptari tradicional. Els calamars destaquen pel seu alt contingut en vitamines A, B3, B12 i minerals com el calci, el iode, el... seguir llegint →
Plat tradicional de la cuina dels pescadors, econòmic i molt bo. Recepta que també queda exquisida amb l'aranya de cap negre. INGREDIENTS PER A 4 PERSONES ▶︎ 1,600 kg de... seguir llegint →
Recepta molt saborosa, que també es pot fer amb llobregant o llamàntol, ideal per dinars familiars. INGREDIENTS PER A 6 PERSONES ▶︎ 1 llagosta ▶︎ 1 sèpia de 400 g... seguir llegint →