El passat 22 de juliol va tenir lloc una reunió institucional entre representants del Gremi de Peixaters de Catalunya i la Regidoria de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
Per a tots aquells que tingueu un pla de pensions és important que conegueu aquesta novetat que afecta a partir de l’any 2025. Fins ara els plans de pensions només... seguir llegint →
Coincidint amb el Dia Mundial dels Mars i els Oceans, el Gremi de Peixaters de Catalunya ha participat activament en la presentació de la guia "Com reduir els envasos de... seguir llegint →
El passat 30 de juny el Gremi de Peixaters de Catalunya va celebrar la seva Assemblea General Ordinària a la seu del Gremi, amb una bona participació d’agremiats. Durant la sessió... seguir llegint →
El passat 5 de juny, el Gremi de Peixaters de Catalunya va participar a la Taula de Coordinació Intersectorial del Peix (TCIP), celebrada a la seu del Departament d’Acció Climàtica,... seguir llegint →
Des del Gremi de Peixaters de Catalunya informem als nostres agremiats i agremiades que el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona (CNL) ofereix un conjunt de serveis gratuïts per millorar... seguir llegint →
Nou Conveni de Col·laboració entre el Gremi de Peixaters de Catalunya y el Gremi de Reformes d’Interiors de Catalunya. Seguim treballant per vosaltres i les vostres necessitats, en aquest cas... seguir llegint →
El sorell (també conegut com verat) és un peix blau ric en omega-3, essencial per cuidar el cor i el cervell. Conté proteïnes d’alt valor biològic, vitamines A i D,... seguir llegint →
Aquesta recepta, a més, incorpora verdures crues i oli d’oliva verge extra, aportant antioxidants i greixos saludables. Una proposta lleugera, nutritiva i ideal per a l’estiu! Ingredients (4 persones) –... seguir llegint →
Una recepta senzilla, de temporada i plena de nutrients. Els calamars són una excel·lent font de proteïnes de qualitat, baix en greixos i ric en minerals com el fòsfor, el... seguir llegint →
El calet, també conegut com a bacallà fresc, és un peix blanc ric en proteïnes de gran qualitat i baix en greixos. Aporta vitamines del grup B, com la B12,... seguir llegint →