Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
jul. 05

Bonítol al forn amb crosta de nous i puré de tomàquet

  • 5 de juliol de 2019
  • gremi
  • Receptes

Ingredients per a 4 persones

800 g de bonítol del nord
(4 porcions de 200 g cadascuna)

Per al puré de tomàquet

4 tomàquets mitjans madurs
20 ml d’oli d’oliva verge
2 culleradetes de vinagre de vi blanc
Una mica de sal

Per a la crosta de nous

100 g de nous de Califòrnia
Romaní fresc, farigola fresca, julivert fresc
4 cullerades de vi blanc i d’oli d’oliva verge extra

 

Elaboració

Puré de tomàquet: renteu els tomàquets. A la base, feu-hi un tall en creu. Bulliu un litre d’aigua i introduïu-hi els tomàquets durant 5 minuts, retireu-los i submergiu-los en un bol amb aigua freda. Traieu la pell dels tomàquets. Talleu-los a daus d’1 cm i fiqueu-los en una olla petita, juntament amb un raig d’oli i dues culleradetes de vinagre de vi blanc. Saleu-ho. Escalfeu-ho uns 20 minuts, a foc mitjà.

Crosta de nous: Piqueu les nous i desfeu-les bé amb les mans, i poseu-ho en un morter. Afegiu-hi romaní, farigola i julivert, tot ben picat; quatre cullerades de vi blanc i quatre d’oli, i matxuqueu-ho tot fins que obtingueu una barreja pastosa.

Bonítol: traieu-ne la pell. Preescalfeu el forn a 180 ºC, amb l’opció de ventilador o escalfor total. En una plata de forn, aboqueu-hi una mica d’oli, col·loqueu-hi les rodanxes de bonítol i la crosta de nous a sobre del peix. Poseu la plata a la safata central i enforneu-ho 10 minuts a 180ºC. No deixeu que s’assequi massa el peix. Al plat, feu-hi una base de puré de tomàquet i poseu a sobre el peix amb la crosta de nous.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat