Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
maig 17

Bonítol marinat en soja

  • 17 de maig de 2023
  • gremi
  • Receptes

La recepta que compartim avui és molt fàcil de preparar i està deliciosa. Aquest bonítol marinat té una presentació molt elegant i és ideal per menjar-lo tant de dia com de nit i el podràs presentar com un entrant o com a plat principal.

Com a guarnició pots afegir el que més t’agradi: una mica de pa, arròs, verduretes, sofregit…

El peix blau aporta àcids grassos Omega 3 molt beneficiosos per a la nostra salut, per la qual cosa és recomanable incloure’l a la nostra dieta almenys dues vegades per setmana.

‌Ingredients:

▶︎ 750 grams de bonítol
▶︎ 400 grams de tomàquet en branca
▶︎ 1 ceba
▶︎ 1 got de salsa de soja
▶︎ 4 grans d’all
▶︎ 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
▶︎ 1 culleradeta d’orenga

‌Preparació:

  • Demanar al teu peixater o peixatera que netegi molt bé el bonítol i el talli a trossos d’uns 50 grams. La idea és aconseguir trossos rectangulars de bonítol. Col·loca el bonítol en un bol juntament amb els alls picats i la salsa de soja. Deixa marinant almenys 20 minuts a la nevera.
  • Per fer la guarnició, en aquest cas farem un sofregit de tomàquet i ceba. Comencem per picar finament la ceba i tallar els tomàquets a daus, sense pell ni polpa.
  • Escalfa una paella amb oli per saltar la ceba. Quan comenci a canviar de color hi afegim el tomàquet i continuem amb la cocció durant 4 minuts i s’hi afegeix l’orenga.
  • Amb la guarnició ja al punt, passem a escórrer el peix i escalfar bé la paella. Quan estigui calenta, cuinem el bonítol marinat durant un parell de segons de cada costat, segellant les vores i deixant el centre cru. D’aquesta manera aconseguim la presentació perfecta del famós tataki.
  • A l’hora de presentar el plat posem els trossos de bonítol sobre la guarnició de tomàquet i ceba i algunes escates de sal, cibulet o sèsam.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat