No saps què fer per pica-pica? No vols fer res gaire típic? Doncs et donem una idea! Gambes a la gavardina!
Els ingredients necessaris per a 4 persones són:
- 1 kg de gambes
- 250g de farina de blat
- 200ml de cervesa
- 1 ou
- 1 cullerada de pols de llevat
- Sal
- Oli de fregir
I els passos a seguir són:
1r pas. Pelar les gambes però sense treure la cua i la pell final, i treure’ls el cap. I atenció, ja que cal guardar la pela pel caldo.
2n pas. Preparar l’arrebossat, en un vol posar la farina, la cervesa, l’ou, sal i una cullerada de llevat.
3r pas. Untar una a una les gambes de l’arrebossat anterior, però sense tocar la cua de les gambes.
4t pas. Fregir-ho amb l’oli calent, vigilant que no ho sigui en excés però, si no es cremarà ràpidament.
5é pas. Treure i escórrer les gambes perquè no quedin massa oliades.
I això seria tot, ràpid i senzill! Que vagin de gust! Però recordeu, com sempre, les millors gambes a la vostra peixateria del Gremi!
Comments are closed.