Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
gen. 10

Lluç a la basca

  • 10 de gener de 2019
  • gremi
  • P, Receptes

Ingredients:

  • 4 rodanxes grans de lluç
  • 250 g d’espàrrecs blancs
  • 200 g de pèsols
  • 200 g de cloïsses
  • 2 ous
  • 100 ml de vi blanc
  • 100 ml d’aigua o de brou de peix
  • 3 grans d’all
  • 100 g de farina
  • julivert
  • sal
  • oli d’oliva

Preparació:

-1r. Bullir els ous, pelar-los i tallar-los per la meitat i bullir els pèsols durant deu minuts i escórrer-los després. Picar el julivert i pelar i picar els alls.

2n. En una paella, aboquem un parell de cullerades d’oli d’oliva i quan estigui calent hi afegim les cloïsses. Es sofregeixen fins que s’obrin i es reserven.

3r. En una cassola hi afegim tres cullerades d’oli d’oliva i sofregim els alls fins que estiguin daurats. Passem el lluç prèviament salat per farina de manera que quedi ben enfarinat per ambdues cares i l”afegim a la paella. Baixem el foc i fregim un minut per cada costat.

4t. A continuació, aboquem el vi blanc i deixem reduir durant cinc minuts a foc lent, donant la volta al lluç perquè s’amari pels dos costats. Hi afegim les cloïsses a la cassola, hi aboquem l’aigua o el brou de peix i se li pot afegir també el brou dels espàrrecs. Ho deixem reduir uns minuts més i es remou una mica amb compte perquè no es desfaci la rodanxa de lluç.

5è.  Arriba el moment d’afegir els pèsols i els espàrrecs. Verifiquem el punt de sal, hi afegim els ous i espolvorem el julivert picat. Ho deixem una estona més a foc lent perquè agafi tots els gustos i aromes i ho servim ben calent.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat