Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
nov. 01

Pasta amb gambes i salsa d’alfàbrega

  • 1 de novembre de 2023
  • gremi
  • Receptes

Les gambes complementen a la perfecció la pasta al dente, convertint-se en una creació culinària irresistible. A més a més del seu gust excepcional, aquest plat té grans beneficis nutricionals, ja que és ric en proteïnes magres, àcids grassos omega-3 saludables per al cor, i minerals com el calci i el ferro. Això fa que segui una opció deliciosa i equilibrada per a tota la família.

Ingredients:

▶︎ 250 grams de pasta (espagueti, tallarines, o una altra opció a la teva elecció)

▶︎ 250 grams de gambes pelades

▶︎ 2 grans d’all picats

▶︎ 1/4 tassa de fulls frescos d’alfàbrega

▶︎ 1/2 tassa de crema de llet (nata per cuinar)

▶︎ 2 cullerades de mantega

▶︎ 2 cullerades d’oli d’oliva

▶︎ Sal i pebre al gust

▶︎ parmesà ratllat (opcional)

Preparació:

  • Comença bullint la pasta en una olla gran d’aigua amb sal. Un cop cuita, escórrer-la, reservant una mica d’aigua de cocció.
  • Mentre la pasta està bullint, en una paella gran escalfa l’oli d’oliva i la mantega a foc mitjà. Afegeix les gambes i sofregeix-les fins que estiguin rosades i cuites, aproximadament 2-3 minuts per cada costat. Retira les gambes de la paella i posa-les a un costat.
  • A la mateixa paella, afegeix l’all picat i sofregeix-lo.
  • Afegeix els fulls d’alfàbrega a la paella i sofregeix-los breument fins que alliberin el seu aroma.
  • Abaixa el foc i afegeix la crema de llet. Remena bé la salsa i deixa-la coure a foc baix durant uns 2-3 minuts.
  • Torna a afegir les gambes a la salsa i escalfa-les durant 1-2 minuts més.
  • Afegeix la pasta cuita a la paella i barreja-la bé amb la salsa d’alfàbrega i les gambes. Si la salsa està massa espessa, pots afegir una mica d’aigua de cocció reservada de la pasta per aconseguir la consistència desitjada.
  • Prova la pasta i ajusta la sal i el pebre segons el teu gust.
  • Serveix la pasta amb gambes amb una mica de formatge parmesà ratllat per sobre si ho desitges. Acompanya-ho amb fulls frescos d’alfàbrega per a una presentació atractiva.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat