Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
nov. 16

Pop blanc amb mongetes del ganxet

  • 16 de novembre de 2024
  • gremi
  • Receptes

El pop blanc, anomenat també pop de platja, té un preu molt més econòmic que el pop roquer. Una manera fàcil de reconèixer el pop blanc és mirant la línia de ventoses de les potes. Si en té una és pop blanc, si en té dues és pop roquer. Abans de cuinar-lo, és millor congelar-lo un mínim de 48 h. Un platet boníssim i econòmic. Si el feu repetireu!


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

1 pop blanc per persona, si són molt petits, 2
2 cebes
1 pebrot verd
2 tomàquets
3 grans d’all
1 bitxo
1 fulla de llor
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre negre molt
2 gots de vi blanc
500 g de cigrons cuits
250 ml de brou

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Netegem els pops: els traiem el bec i els ulls. Els girem el cap per retirar l’interior. Netegem bé les potes i el deixem escórrer.
Pelem els alls, laminem i reservem.
Tallem la ceba i el pebrot a la juliana i reservem.
Ratllem el tomàquet.
Posem oli en una cassola, l’escalfem i afegim els alls laminats. Abans que quedin rossos, hi posem la ceba i deixem que quedi transparent.
Afegim el pebrot, el coem poca estona i afegim el vas de vi blanc. Tapem i ho deixem que vagi confitant.
Incorporem el tomàquet i continuem la cocció.
Afegim els pops, un vas de vi blanc i deixem coure fins que redueixi.
Aboquem el brou, el llor i el bitxo. Salpebrem, tapem i deixem coure 45 minuts.
Quan falti poc per acabar de coure tastem, si cal, rectifiquem.
Acabem incorporant les mongetes cuites. Donem un parell de tombs i servim calent.

‌Recepta elaborada per @‌kilometre0.cat

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat