Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
des. 22

Sopa de llagosta

  • 22 de desembre de 2022
  • gremi
  • Receptes

Avui us mostrem com fer una sopa de llagosta de manera senzilla. Sens dubte, un primer plat ideal pels dies que resten de festes.

Ingredients:

1 Pastanaga
1 Porro
1 Ceba
40 Grams de mantega
1 Tija d’api
50 Mil·lilitres de vi blanc
2 Escalunyes
1 Llagosta
1 Cullerada gran de salsa de tomàquet
1,3 Litres d’aigua
Nata líquida per cuinar
1 Pessic de sal i pebre
Farina
Cibulet

Preparació:

  • Traiem la carn de la llagosta, només de la part de la cua, i reservem la resta del cos per al brou. Recordar separar el fetge i els ous en cas que en tingui.
  • Fonem la meitat de la mantega a foc lent i afegim els trossos de la closca de la llagosta. Els fregim fins que alguns trossets daurats comencin a enganxar-se al fons de la cassola.
  • Afegim la pastanaga, el porro, la ceba, l’api i l’escalunya, tot picat en trossos petits. Fregim el conjunt durant un parell de minuts per després afegir el vi i deixar que s’evapori durant 1 minut.
  • Afegim l’aigua, la salsa de tomàquet i un pessic de sal. Quan bulli, reduïm la temperatura i ho deixem 30 minuts més. Passat aquest temps, colem el brou de llagosta.
  • Fonem la resta de la mantega i saltem el fetge de la llagosta juntament amb els ous, en cas que n’hi hagués. Incorporem la nata i batem fins que es barregin els ingredients. Retirem del foc i reservem.
  • Posem farina a un bol i hi afegim un parell de cullerades d’aigua freda. Ho batem i hi afegim una mica de brou fins a obtenir una crema liquida.
  • Portem la resta de brou a ebullició i hi afegim la barreja de farina. Deixem que bulli a foc lent durant 5 minuts alhora que ho remenem. Colem la barreja d’ous, fetge i nata sobre la cassola. Reduïm el foc i incorporem la carn de la llagosta que teníem reservada. Deixem coure a foc lent fins que s’escalfi i ja podrem servir un bon plat de sopa de llagosta i decorar amb el cibulet fresc picat finament.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat